Opdrachtgevers 2017-05-19T14:00:01+00:00

Hieronder vindt u enkele van onze opdachtgevers:

logo-uiterwijk

Of het nu gaat om segmentatie, jaarlijkse portefeuille-analyse, aankoop van portefeuilles of klankborden. Wim Peschke is voor ons het aanspreekpunt, en dat bevalt ons al 30 jaar zeer goed. Kortom; u zit goed bij Wim Peschke van P&F.

Bart Uiterwijk Winkel

logo-assuflex

Met P&F Bedrijfsadvies hebben wij een doeltreffend, jaarlijks klankbord gevonden, waarmee wij – op basis van de jaarlijkse portefeuilleanalyse – duidelijk inzicht krijgen waar de knelpunten zich bevinden. Door deze knelpunten uitgebreid met Nico en Wim te bespreken en te analyseren hebben wij de organisatie tijdig kunnen bijstellen om onze winstgevendheid te verhogen en de service richting onze klanten effectiever in te delen. Door hun kennis van de markt cq. assurantiewereld is het jaarlijks sparren een moment en uitdaging waar ik steeds graag naar uitkijk!

Jan Kielstra

logo-intergroep

Tijdens onze jaarlijkse bespreking van de Portefeuille Analyse bespraken wij de voordelen van het aanbrengen van een segmentatie van onze klanten. P & F heeft ons het afgelopen jaar begeleid in dit traject. Het is plezierig om iemand te hebben die weet hoe je zo’n traject praktijkgericht en succesvol moet aanpakken. Wim heeft dit gedaan met veel kennis, betrokkenheid en enthousiasme.

Frank Boute